Glutenfri helt simpelt

At være på en glutenfri diæt, er ret simpelt så længe man er hjemme hos sig selv, det synes jeg i hvert fald. Der er selvfølgelig alt maset med at bage selv, og med at læse hver eneste indholdsfortegnelse når man handler, men når det er overstået er det ret smertefrit. Nettet er fyldt med opskrifter og hvis man har et par basiskogebøger i reolen, går det meget godt.

Jeg synes, at en af de rigtig store udfordringer er at finde gode spisesteder til de dage, hvor man ikke gider lave mad selv, og bare gerne vil ud og hygge sig. Der findes en del “helsesteder”, hvor maden er glutenfri, laktose fri og vegansk, og det er jeg personligt slet ikke til. Jeg vil have mad, som ikke “smager af glutenfri” og jeg vil spise steder, hvor min familie og venner også synes maden smager godt. Det er nemlig ikke altid tilfældet når den står på glutenfri mad på kernesund-familie-måden.

Nu kommer min pointe med den her smørrer. På grund af alle de udfordringer jeg selv har haft med at spise ude, tænker jeg at det er der også andre der har. Så derfor, kan man her på siden finde en lille guide med anbefalinger af gode steder at spise glutenfrit ude.

Riceteria Odense

Lækker mad og hygge hos Riceteria i Odense, læs mere her.

IpsenCo

Her finder du en lille hyggelig café med god morgenmad og frokost til en god pris!

image

Trænger du til en burger? Så synes jeg du skal læse om et lækkert sted lige her

Glutenfri torvehallerne København sandwich kage

Hos Vita Boost i Torvehallerne kan du spise en lækker glutenfri sandwich og hos Grannys House er der lækker kage til kaffen. Læs mere her.

Glutenfri brunch på Zakabona

Hos Zakabona på Istedgade kan du nyde brunchen helt glutenfri og jeg lover at du bliver mæt og at din familie og venner, bliver tilfredsstillet af den klassiske brunch. Læs mere lige her.

Glutenfri grød

Spis god mættende glutenfri grød hos GRØD. Se min anmeldelse lige her

Stockholm glutenfri

Glutenfri rejemad i Stockholm og meget mere lige her

 

Leave a Reply

Required fields are marked *.