Post Format

Her Style #10

Leave a Reply

COS, Selected, Dr Adams, Tromborg

 

Billede Sandal Blush Lipgloss Taske Skjorte Strik Jeans

I øjeblikket kan jeg ikke rigtig tænke på andet end forår. For i år bliver foråret proppet med begivenheder, vi skal flytte, finde nye jobs, indrette nyt hjem, til en helt særlig konfirmation og så meget andet spændende. Og når nu jeg skal til at indtage en ny by (okay den er en gammel kending men alligevel), så skal der jo også være styr på forårsstilen.
Jeg er vild med stylingen på billedet, jeg ville måske bare twiste sættet med en lækker skjorte som den her fra Selected. Det bliver småt med tilføjelser til garderoben i år, så jeg ønsker mig lidt makeup til at give et lækkert touch til hverdagslooket.

signatur

Leave a Reply

Required fields are marked *.