Post Format

Mini interview – Céline Hallas

Leave a Reply

Céline Hallas, Enfants Terribles Magazine
Céline Hallas, Enfants Terribles Magazine
Céline Hallas, Enfants Terribles Magazine
Céline Hallas, Enfants Terribles Magazine

Alle billeder er taget af Céline Hallas. Børnene er Célines datter Sienna, søn Samuel, min kusine Izabella og til sidst Sienna igen.

Jeg er klar med et nyt interview i min serie af mini interviews, hvor jeg udvælger modige og dygtige mennesker som driver deres egen lille virksomhed. Sidst kunne i læse om Betsey Sook her og her. Måden de to indlæg er bygget op på bliver “skabelonen” jeg vil bruge når jeg skal introducere Jer for flere spændende personligheder.

Denne gang er det Céline Hallas, som delte sin juleinspirration med os i december lige her. Céline Hallas er et fantastisk kreativt og inspirrerende menneske, som jeg har været heldig at møde via Soft Gallery. Céline har en baggrund som modelsyer og har haft sit eget børnetøjsmærke, men nu er hun er fotograf og udgiver online magasinet Enfants Terribles Magazine sammen med Søs Uldall-Ekman.

Her er hvad jeg spurgte Céline Hallas om.

Jeg forestiller mig at det var et stort spring, at springe ud som selvstændig med et online magasin, hvilke overvejelser gjorde du dig inden du blev selvstændig?
Jeg har altid været selvstændig, har ikke prøvet andet – så det var ikke der de store overvejelser lå. 
Generelt lå der ikke så mange tanker bag, det var mere en beslutning, og så igang med at udforske mediet. Derfor voksede magasinets længde også voldsomt over de 4 første issues, hver gang fik vi lagt noget mere på og fik afprøvet, hvad vi synes der virkede og ikke virkede. 
Magasinet udvikler sig absolut stadig, men størrelsen er blevet mere konstant.

Hvorfor blev det udgivelse af et online magasin du kastede dig over?
Det var fordi jeg ikke følte der var noget på markedet der talte til mig, og de foto projekter som Søs og jeg havde i tankerne.
Det var en følelse af “de her editorials får vi aldrig afsat, hvis vi laver dem som vi ønsker de skal være” – så vi skabte et magasin til at putte dem i.

Men det handlede også om at være træt af de polerede magasiner, med perfekt stylde kendisser, der igen og igen fortæller halv ligegyldige detaljer om deres liv.
Vi vil gerne vise mennesker som andet end glansbilleder, og vi vil også gerne lidt bag ved facaden, på godt og ondt – nogle gange lykkes det, andre gange ikke.

Du og Søs har kontakt til kunstnerer, skribenter, fotografer og brands verden over, hvordan skaber I den kontakt og hvad giver samarbejdet dig personligt?
Kontakten til alle disse kreative mennesker, er noget af det jeg elsker aller mest ved dette projekt.
Jeg elsker at tale med kreative mennesker og elsker alle deres ideer. 

Kontakten skabes ved at vi skriver til nogen og andre skriver til os, fordi de er interreseret i et samarbejde.
Vi finder rigtig mange kunstnere gennem Instagram og igennem vores netværk.

Hvordan ser en almindelig arbejdsdag ud for dig?
Jeg ved ikke rigtig om der er en almindelig dag.
Hvordan, hvor meget, hvorhenne og med havd jeg arbejder er meget forskelligt – men det indvolvere altid kaffe og næsten altid mange mails ;)

Jeg tager virkelig hatten af for det projekt Céline og Søs har kastet sig ud. Og ikke mindst Célines talent som fotograf. Nu kunne man jo godt fristes til at lade sig afskrække af at Enfants Terribles er et børnemagasin, men gør Jer selv en tjeneste at glemme den detalje når i bladre gennem det fine (gratis!) magasin online, for det er så uendeligt smukt og kreativt.

Find Céline Hallas på InstagramPinterestFacebook og Enfants Terribles Magazine.

God weekend!
signatur

Leave a Reply

Required fields are marked *.