Post Format

Big news

3 comments

IMG_0367.JPG

Jeg synes det er tid til at afsløre noget ret vildt som skete i julen. Vi solgte vores elskede lejlighed på Vesterbro og fik en ny i Odense. Pyha det er vildt at skrive det herinde.

Årsagerne til vores valg er mange og ret personlige. Flytningen bliver helt sikkert bittersød. På den ene side bliver det fedt at komme tæt på vores familie igen, vi får den lækreste (store!) lejlighed med altan på havnen i Odense og pengene kommer til at række noget længere på Fyn, så vi får mulighed for at prøve nogen spændende drømme af.

På den anden side bliver jeg konstant grebet af panik over at skulle forlade vores fantastiske venner, nye som gamle, vores ekstra hund Norma og mit elskede Vesterbro. Lige pludselig bliver alt vendt på hovedet igen, og selvom vi hele tiden klamre os til tanken om “at vi jo bare kan komme på weekend hos hinanden”, Norma skal da stadig passes hos os i sommerferien, vi ringer og ‘Snapper’ hele tiden etc. etc. så bliver jeg altså lidt nervøs. For jeg ved jo, hvor meget hverdagen griber om sig, og lige pludselig tager den ene dag den anden, og hov så var det mere end et halvt år siden man snakkede med sin gamle ven, som skal være far lige om lidt.

Jeg hader virkelig begrebet nytårsforsæt, men helt ærlig så har jeg et håb for 2015 som nok falder ind under det begreb. For jeg håber at vi kommer godt fra start med at holde kontakt med vores venner, når vi flytter til Odense til april. At vi bliver gode til at ringe, sende fødselsdagskort, Snaps og sætte weekender af til at være sammen. At vi kan dyrke det det giver at være sammen på en anden måde. Som min søde veninde sagde, så er det ret fedt at finde tilbage til det med at “sove sammen” som da vi var teenagere. Det bliver bare et andet samvær når man vågner sammen om morgenen og har hele dagen sammen, samtalerne bliver dybere og venskabet tættere. Jeg tænker at, hvis vi kommer godt fra start bliver det en vane, som helt naturligt bliver hængende.

Hvordan startede og sluttede Jeres år?

signatur

3 Comments Join the Conversation

    • Åh tak Kristina :) Ja det er helt sikkert hvad man gør det til, men savnet kommer krybende på forhånd, så lige nu suger jeg alt det hyggelige hverdagssamvær til mig jeg kan, og glæder mig til nye oplevelser på Fyn!

      Reply

  1. Tillykke – det lyder så spændende! Og skønt med ny, stor lejlighed! Jeg kan godt forstå at du er spændt på det hele, men ind imellem er det bare så dejligt med et sceneskift. Man kan jo altid vende tilbage. Hvad så med job osv?

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.