Post Format

Store oplevelser

2 comments

Betty Nansen, 1984, Mefisto, Oh Land, The Standard Cph, Edda Magnason, Nicklas Bardeleben

Billeder via The Standard Cph FB Oh Land Music Betty Nansen

Sidste halvdel af 2014 fik min søde mand og jeg gang i noget vi længe har snakket om. Vi fik taget hul på de nære oplevelser, som føles kæmpe store fordi de kommer så tæt på.

Vi lagde ud med en intim koncert med Oh Land, som jeg var så heldig at vinde billetter til. Vi sad lige ved siden af smukke Nanna, mens hun sang og spillede sin fine musik på flygel. Det var en magisk oplevelse og blev kun bedre af at jeg efter koncerten mødte den syngende alf, som er så sød og nærværende.

Jeg havde i lang tid gået og luret på Betty Nansen teatret som ligger lige rundt om hjørnet fra hvor vi bor. Og da de viste forestillingen 1984, slog jeg til og meldte mig ind i klub Betty, og meldte os til et særarrangement. Forestillingen var forrygende, vi sad på første række og sugede energien fra de dygtige skuespillerer til os. Selve teatret er fantastisk og endte med også at spille en rolle i vores hyggelige nytårsaften. Vi tog nemlig i teatret og så nytårsforestillingen. Stykket vi så hedder Mefisto, historien er virkelig god, de medvirkende er nogen af de bedste skuespillere vi har i DK og opsætningen er skøn. Forestillingen kører et stykke ind i det nye år og jeg vil virkelig anbefale den!

Vi hører ret tit Jazz herhjemme, derfor så vi også filmen Monica Z af Per Fly da den blev vist i biografen (hvis du ikke har set den så gør det for den er virkelig god). Og det førte til endnu en skøn koncertoplevelse da Edda Magnason, som har hovedrollen i filmen, optrådte på The Standard her i København, sammen med Niels Lan Doki, Ira Coleman og Nicklas Bardeleben. Og der er jeg altså nødt til at fremhæve Nicklas Bardeleben som spiller trommer, for jeg har aldrig været vild med trommer, men den her unge mand kunne jeg sagtens lytte til i lang lang tid. Koncerten blev indledt med et ret langt solospil på trommer og det var magisk!

Jeg håber at vi kan indlede 2015 med Dans2go og en koncert på The Standard Cph, for de her oplevelser var fantastiske og jeg har lyst til mere.

signatur

2 Comments Join the Conversation

  1. Åh, det lyder virkelig skønt med projekt ‘nære oplevelser’. Jeg er fan! VIlle virkelig ønske, at det var nemmere at finde pasning til vores trold, for så ville jeg klart også selv gøre noget mere ud af det. For det meste ender vi bare i sofaen og ser en eller anden (stor)film, som som regel er ret mainstream for at finde noget, vi begge to gider at se.

    Jeg glæder mig til at læse flere anbefalinger :)

    Reply

    • Som du så rigtigt siger Elizabeth så er det jo også lidt et projekt. Der skal sættes kryds i kalenderen og penge af i budgettet til det, men når det så er planlagt er det skønt :)

      Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *.