Post Format

For the home – Betsey Sook

4 comments

Home by Betsey Sook Betsey Sook Jewellery

Jeg har fået fint og venligt besøg her på bloggen, af den søde og utroligt dygtige smykkedesigner Betsey Sook. I første omgang har Betsey og jeg samarbejdet om et lille moodboard, med inspiration til Betsey’s nye hjem. Jeg har bedt Betsey fortælle lidt om, hvad der er vigtigt for hende når hun indretter sit hjem. Hermed får Betsey ordet.

“Bolig for mig skal være cozy, naturligt og blødt. Jeg er ikke til prydsstykker, l’art pour l’art, man SKAL sidde godt i sofaen og kunne flyde. Ellers er det ikke “hjem” for mig. Venlige materialer for mig er naturlige materialer som hør, bomuld, kashmir, uld, silke, træ og skind. Jeg elsker det, og jeg slapper af i det. Til gengæld kan jeg ikke snuppe laminat, polyester og kunststoffer – jeg får åndenød bare af at se på den slags, og min tolerance over for busy mønstre er også ret lav.

Jeg har dog vild og voldsom kunst på et par af mine vægge, og striber kan godt give en ret skøn og frisk effekt, men ikke for meget andet folkore til mig. Det autentiske og nordiske, kombineret med et element af noget feminint og sofistikeret er nok “min boligstil.” Og så vælger jeg bæredygtige, økologiske materialer, når jeg kan.”

Jeg er ret vild med Betsey’s smykker, så inden længe lover jeg at der kommer mere fra Betsey Sook og et glimt af de smukke smykker.

signatur

4 Comments Join the Conversation

  1. Pingback: Mini interview - Betsey Sook - Copenhagen Simple Living

  2. Pingback: Mini interview - Céline Hallas - Copenhagen Simple Living

Leave a Reply

Required fields are marked *.